Melyik időszakban, hónapban érdemes új gyorsasági motort venni? Mikor a legalacsonyabb a piaci ára? És melyik üzletben a legalacsonyabbak az árak?
Üdv!
Szeretnék venni egy Yamaha yzf r125-t...
Azt figyeltem meg, hogy az ára nagyon ingadozik!
Az lenne a kérdésem, hogy mikor a legalacsonyabb az ára?
És hol a legolcsóbb? /újonnan/
Köszönöm!
Gyorsasági motort soha nem éri meg megvenni, mert nem tudod kihasználni a benne rejlő erőt és sebességet - szabályosan, a KRESZt betartva. Aki meg 200-zal tép az autópályán (ne adj isten a városban), az meg legyen májdonor!
Vegyél inkább choppert :)
Nem szeretem a choppereket:D:D
De a gyorsasági;-)
Egyébként nem hiszem, hogy 15Le-t és 120km/h nem tudnám kihasználni:)
Csak mászkálni szeretnék vele a városban!
...
Köszönöm a válaszokat!
Egyszerű: végigjársz pár kereskedőt, mindegyiktől sorban ajánlatot kérsz, hivatkozva az addigi legjobb kapott ajánlatra. Végül természetesen az elsőktől ismét.
Részvétem egyébként, sosem vennék olyan motort, vagy ha igen,hát se a saját, se apuék pénzét nem az új motor áfájába ölném. Annyiért gondolom régi R1-et is kapni...
ha olcsón akarsz venni akkor télen akkor még 1-1 kereskedőnél az árba még 1 bukót vagy ruhát is beletudsz alkudni
de ezzel az a baj hogy nemtudod kiprobálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!