Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Protektor ing vagy Cross páncél?

Protektor ing vagy Cross páncél?

Figyelt kérdés
Endúróm van, használom városban néha terepen, de semmi extrém dolog, tehát nem versenyre kell csak hobbi célra.szerintetek melyik a jobb? melyik véd jobban? melyik kényelmesebb? stb.. Milyen árkategóriában érdemes szétnézni. Válaszokat előre köszönöm
2015. aug. 7. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy 2015-ös ER6n-em van, ami egy naked moci. Van bőrdzsekim is, de nagy melegben, ha pirosat, sorompót stb kapok, akkor 2 másodperc alatt 15X beleizzadok. Ezért vettem egy protektoringet is, ami egy Fox Titan Jacket lett (40ezer).

[link]

Baromi kényelmes, jól párnázott a protektoroknál, mindenhol nagyon jól beállítható, nagyon jól szellőzik (nem meglepő :D). Védelemről nem tudok mit mondani, még nem buktam vele (bőrcuccban már igen, de annak semmi baja nem lett). Igazából teljesen más élmény ebben motorozni, mint bőrszerkóban. Csak ajánlani tudom.

2015. aug. 7. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Protectort ajánlom én is.Jobban véd mint a cross páncél.Neten jó a választék.Nekem Shot protectorom van.Elég jó.
2015. aug. 8. 23:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Protektor inget veszek :)
2015. aug. 9. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!