Protektor ing vagy Cross páncél?
Figyelt kérdés
Endúróm van, használom városban néha terepen, de semmi extrém dolog, tehát nem versenyre kell csak hobbi célra.szerintetek melyik a jobb? melyik véd jobban? melyik kényelmesebb? stb.. Milyen árkategóriában érdemes szétnézni. Válaszokat előre köszönöm2015. aug. 7. 00:19
1/3 anonim válasza:
Nekem egy 2015-ös ER6n-em van, ami egy naked moci. Van bőrdzsekim is, de nagy melegben, ha pirosat, sorompót stb kapok, akkor 2 másodperc alatt 15X beleizzadok. Ezért vettem egy protektoringet is, ami egy Fox Titan Jacket lett (40ezer).
Baromi kényelmes, jól párnázott a protektoroknál, mindenhol nagyon jól beállítható, nagyon jól szellőzik (nem meglepő :D). Védelemről nem tudok mit mondani, még nem buktam vele (bőrcuccban már igen, de annak semmi baja nem lett). Igazából teljesen más élmény ebben motorozni, mint bőrszerkóban. Csak ajánlani tudom.
2/3 anonim válasza:
Protectort ajánlom én is.Jobban véd mint a cross páncél.Neten jó a választék.Nekem Shot protectorom van.Elég jó.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Protektor inget veszek :)
2015. aug. 9. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!