Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik, hogy a Fiat Brava-m...

Létezik, hogy a Fiat Brava-m tankja csak 40 literes? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon érdeklődtem, hogy mennyi lehet, mert a neten többféle infó van. Teljesen biztosan nem derült ki, egyik oldal 50 l-t ír, egy másik 57-et.

Kérdeztem, honnan lehet tudni, h tele van a tank, azt mondtátok, visszaüt, kattan a tankolásnál.

Na most teletankoltam, 30 felett már egyre gyakrabban kattant, 40-nél meg már egyből, így nem mertem bele többet tölteni.

Tuti nem volt benne 10 l.

2015. aug. 6. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én autóm tankja papíron 60 literes, de sose tudtam még 48-50 liternél többet tankolni, mivel létezik ún. tágulási tér a tartályban. Sok autónál abba is lehet tölteni, csak ki kell nyitni egy szelepet, de nem érdemes, mert a melegben kinyomja a felesleget.

[link]

2015. aug. 6. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt tudod megnézni pontosan, mert motorváltozattól is függ. A tank betöltő szája nagyon szűk, az utolsó 5-6 liter percek kérdése mire be lehet tölteni. Könnyen felhabzik a benzin. A vége felé elég ha lassan, csak 1/4-en nyomod a töltőpisztolyt úgy nem tilt le. Illetve elforgatod egy pár fokkal balra. Így szépen lassan tele lehet tölteni.

[link]

2015. aug. 6. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nagyobb, de ha pl nem jól mér szintjelző műszer akkor soha nem tudod meg hogy hány liter van benne tankolás előtt. Illetve de, ha kifogyasztod.
2015. aug. 8. 13:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Ebben a típusban nem mutatja, hogy pontosan mennyi van benne, csak hogy üres-félig-tele van. Ha ürül, felvillan a gomb, de olyankor fix, hogy nincs már benne 10 vagy 17 liter.

Mennyit megy még az autó, miután felvillan a piros lámpa?

Mert mondtak 50 km-t is, meg 100-at is.

2015. aug. 8. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
1.4 12v Brávába én már tankoltam 43 litert. Valamenyi még volt benne mert a benzinmérő még nem ment le teljesen.
2015. nov. 11. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!