Milyen 125ccm motort vegyek?
Figyelt kérdés
4t szeretnék, naked,sport vagy túra motort.kb 300.000-400.000 ft körül.2015. aug. 4. 17:22
21/27 anonim válasza:
jah, 80-as évek vége felé egy AF1 125 már 130-140 km/h-val tartósan tudott repeszteni és a vége elérte a 180 km/h-t, legalábbis az Olaszországban piacra dobott Aprilia-ké. És az minőségileg akkor tökéletesebb volt mint a Kymco ma, sőt mai napig modern az AF1.
22/27 Technokol Rapid válasza:
Bocsánat. Taiwani szardarab. névtelen. Nincs alkatrész. Ami el tud romlani rajta az valószínűleg el is fog. Nem jó...ne vegyél ilyet. Ennyi pénzért inkább Honda CBR-t vegyél. Olcsón hozzá lehet jutni. Van alkatrész.
23/27 A kérdező kommentje:
Honda keskeny és vékony gumik...
2015. aug. 15. 17:16
24/27 A kérdező kommentje:
AF1 hány ütemű? 2 akkor hogyan hasonlíthatnánk egy 4 üteművel össze?
2015. aug. 15. 17:23
25/27 anonim válasza:
persze hogy kétütemű, normális ember aki ért a motorokhoz az tudja hogy 125 köbcentiben nincs értelme 4T-t venni mert lomha, gyenge, erőtlen. Autópályára ha feltévedsz, kapaszkodósávon végigkaptatsz vele?
Honda egészen más világ, Kymco-hoz képest fényévekkel jobb. Honda-nal tudják hogy nem tesznek rá széles gumit mert nem bírja a motor, Kymco-nal ráteszik mert azoknak szánják akik nem értenek hozzá! Szépen bebugyolálják a minősíthetetlen vázat és a pici motorblokkot, alátesznek egy szélesebb gumit, lefesték szépen, kap egy digitális műszerfalat és már cuki is lett.
26/27 Technokol Rapid válasza:
volt (bal)szerencsém 4 ütemű 125-öshöz és teljes mértékben igazolni tudom az előttem szólót.
27/27 anonim válasza:
Én is mentem 4T 125-sel, egy Aprilia RS4 125-el, ami azért fényévekre van a Kymco előtt. Szép motor, jól kidolgozott motor, csodálatos hangja van de gyenge, alapjaiban gyenge és ezen fizikailag nem lehet változtatni mert kisköbcenti és négyütemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!