Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1992-es évjáratú Audi 80 2....

1992-es évjáratú Audi 80 2. 0-ról vélemények?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy valaki már nem először olvassa, lehet, hogy unalmas lesz ez a sok használt autós kérdés. :D De végülis ezért van az oldal.

Ez az Audi lenne az:

[link]

Szerintem eléggé rendben van. Minden van benne, ami nekem kell. Elektromos ablakok/tükrök, CD lejátszó, nagyjából 100 lóerő körül. Kinézet is tetszik. Ha a képeken ráközelítek, elég patentnak látom ezt a kocsit.

A fenntartása és a fogyasztása mennyi lehet? Ti megvennétek? Azért akadt meg a szemem ennyire rajta, mert az is nagyon jó benne, hogy egyáltalán nem egy csúcskategóriás autó, hogy a gatyám is rámenne, mégis nagyszerű. Bár a fenntartását nem tudom, ezért is kérdezem. Azért gondolom, jóval kisebb lehet, mint mondjuk az A8 és S8 féle luxusgépeké.

2015. aug. 3. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

# 6

Még a cabriom sem evett 9L-nél többet városban, pedig az 300 kg-al nehezebb a merev alváz miatt, mint egy sedán!

Azt azért kéretik nem elfelejteni, hogy ez az autó 90 vagy 116 LE az adagolástól függően, tehát nem egy seggrakéta, kellőképpen nem is megy. NAGYON KÖNNYEN lehet vele járni 8 literrel városban, semmi ügyeskedés nem kell hozzá. Az, hogy ezt te hiszed vagy sem a te dolgod. Akinek volt ilyen vagy kicsit is utánanéz gond nélkül megerősíti az információt.

A 2.3-as 5 hengeres is megáll 10 alatt ha nem bojrészer vezeti.

2015. aug. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!