Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada Samarában hogyan lehetne...

Lada Samarában hogyan lehetne az első ajtókba egy-egy 10 cm-átmérőjű hangszórót rögzíteni?

Figyelt kérdés
Van egy kis "Csacsim", amiben hátul a kalaptartóban van már 2 hangszóró, de ha valaki hátul utazik, akkor nem hangosíthatom fel a zenét, hogy halljam mert a hátul ülő megsüketül. Ezért szeretnék az első ajtókba hangszórót, de nincs az ajtón olyan furat amin át tudnám vezetni a kábelt, illetve azzal is meg vagyok lőve, hogy hogyan rakjam bele az ajtókárpitba a hangszórókat. (4,5cm a beépítési mélységük)

2015. aug. 2. 11:59
 1/4 dirtboy ***** válasza:

oda csakis kiemelve,4,5cm barmi kevés flat hangszóró férne be csak de abból is ritka ami 4,5be bele fér.

mdf ből vagy rétegelt lemezből készíteni kell kiemelő gyűrűt és azzal nyersz pár cm-t.

komponens szettet keress lehetőleg, a hátsókat meg ki is lehet kötni,csak rontanak a zenén.

2015. aug. 2. 12:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Kiemelőket már készítettem, csak nem tudom, hogy azokat hogyan rögzítsem. Ki vágjam-e a kárpitot alatta, vagy akkora kiemelést csináljak, hogy ne keljen. A hangszórókat az ajtó lemezbe kell rözgíteni, a kárpit nem bírná el, ugye?
2015. aug. 2. 13:19
 3/4 dirtboy ***** válasza:

a gyűrűket az ajtó lemezéhez rögzíted,a hangszórót meg már tudod rögzíteni a gyűrűhöz.

ajtó kárpithoz a gyűrűt ne rakd mert annak stabilan kell állnia,a kárpiton nem lenne stabil valamint a gyűrűnek az ajtó lemezéhez légmentesen záródnia kell.

az ajtó bitumenlappal való szigetelése erősen ajánlott.

nélküle szerintem hallgatatlan szintű hangok fognak kijönni belőle.

2015. aug. 2. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!!
2015. aug. 2. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!