Van EGR- szelep a H astrában?
AZ lenne a kérdés, hogy van e EGR az 1,3 benzines astrába.
köszönöm a hasznos válaszokat
1.4-es benzines (Z14XEP) motoros H Astrában, igne, van EGR szelep.
Tudomásom szerint egyedül az 1.6-os változó szelepvezérlésőben (Z16XER) nincs.
Nekem 1.7-es dízelem van (Z17DTH), abban is van.
ment a zöld kéz köszi :)
van egy ismerősöm neki az 1,7 cdti enjoy (vagy mi ez a magasabb kategóriájú astrája van neki az alapjárata egyenletlen elvileg egy nyomásszabájzó szelep a hibás most ez tipikus betegség vagy csak neki fordulhatott elő?
örülök, hogy olyanok válaszolnak akik értenek is hozzá :)
Az enyém "Cosmo" felszereltségű, de a motor szempontjából ez lényegtelen.
Az enyémmel hála istennek, nem volt soha ilyen alapjárati ingadozás gond. De hallottam, már én is erről, több 1.7-es tulajt ismerek, aki panaszkodott már ilyenre. Úgyhogy ha nem is mindegyiknél jelentkező típushiba, de viszonylag gyakori hibáról van szó. Az ok, pedig az amit írsz a rail-nyomás szabályozó szelep. Cserével javítható.
De úgy gondolom, ha egy autóval az a legnagyobb hiba, hogy ingadozik az alapjárat, sokan boldogok lennének vele. :)
őt se nagyon érinti meg a dolog, csak mondom ha már így hál'istennek hozzáértő astra-sokkal összefutottam, mondom rákérdezek :)
köszi még 1x a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!