Mazda 6 cd lejátszó?
Figyelt kérdés
Mazda 6 (2005) típusú autómba nincs beszerélve gyárilag a CD lejatszó. Hogyan oldhatnam meg a beszereleset? Gondolom az interneten hirdetett usbs 8ezres lejátszók nem epithetok be. Gyári CD lejátszót kell vennem bele? Vagy esetleg vrgyek egy szivargyujtos fm transzmittert?2015. júl. 31. 14:41
1/10 A kérdező kommentje:
Valaki?
2015. júl. 31. 15:23
2/10 anonim válasza:
Egyik sem.
Van hozzá gyári AUX kábel, ebayen 800 ft, arra rá tudod dugni a saját lejátszód.
3/10 A kérdező kommentje:
De nincs benne gyári lejátszó..akkor mibe dugjam az auxot?:D
2015. aug. 12. 11:39
4/10 anonim válasza:
Nincs benne gyári rádió se? Akkor meg van egy 1 DIN-es lyuk, oda rakhatsz bármilyen fejegységet.
5/10 A kérdező kommentje:
Rádió van csak CD lejátszó nincs. Aux kábel bekotesehz tudtommal erre van szükség. Működik rádióval is?
2015. aug. 13. 00:32
6/10 anonim válasza:
Semmi köze a CD lejátszóhoz, a TAPE/MD forrás alatt szól az AUX. A gyári fej vezetőoldali oldalán, felül van a csatlakozó (értelemszerűen a hátoldalán, a műszerfal mögött).
7/10 A kérdező kommentje:
És ezt hogy tudom kivezetni?
2015. aug. 21. 16:02
8/10 anonim válasza:
Ahol tetszik. A kesztyűtartóba biztosan át tudod vezetni, de láttam olyat is, aki a magnó takarólemezét fúrta ki neki.
9/10 A kérdező kommentje:
Ha kivezetik ezt akkor csak bekell dugnom az auxal a telefont és kész is?
2015. aug. 23. 01:23
10/10 anonim válasza:
Igen. Bár én inkább külön mp3 lejátszót használok, biztonságosabb fizikai gombokat nyomkodni, mint a telefon kijelzőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!