Mit tegyek? Sérült az autóm fényezése az ajtón vaskerítésnek csapódott. Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy ezüst színű skoda fábiám a hátsó ajtó kinyitáskor neki csapódott a kerítésnek de csak az ajtó élét érte és lepattant a festék egy kis területen és talán néhány helyen fémig is hatolt. Vettem egy fix it prot ebayen egy megbízható eladótól de félek nem fog működni. Félek a rozsdásodástól, amúgy alig látszik a sérülés.2015. júl. 31. 07:42
1/10 anonim válasza:
20-30 ezer forintokért kijavítják egy fényezőnél, ha csak egy alkatrész, és kicsi a sérülés. Nem biztos, hogy kell vele foglalkozni amúgy, ha nem olyan helyen van, nem rozsdál.
2/10 bithorlo válasza:
Ha kilátszik a fém, akkor bizony rozsdásodhat. Mindegy, hogy hol van! Menj be szervízbe.
3/10 Adam_Hack válasza:
Persze, szervízbe, ki nem szarja le hogy hangyafasznyi helyen lejött, 2- es, te is rögtön orvoshoz mész, ha megbök egy szedertüske?? Mellesleg a skoda fabia egy szar, hulladék szutyok, és csúnya is alaból, nem oszt nem szoroz, ha karcos...
4/10 anonim válasza:
Ezt otthon is rendbe tudod tenni, nem kell ehhez varázsszereket vásárolni meg szervízbe menni.
1. a lepattant részt és környékét csiszolópapírral fémig csiszolod
2. szürke rozsdagátló alapozóval meg kis ecsettel gondosan befested a fémes részt
3. ezüst festékszóró sprayel óvatosan vékonyan ráfújsz az alapozott részre, előtte takard le körbe h máshová ne jusson a festékből
Végeredmény az lesz hogy nem fog látszani a sérülés és rozsdásodni sem fog.
5/10 anonim válasza:
Ha garázsban tartod, sosem fog rozsdásodni az ajtaja szerintem. Az alváz, küszöb más kérdés, de az ajtó meg ezek nem szoktak.
6/10 anonim válasza:
Ha kilátszik a fém, akkor gyorsan rozsdásodik, garázsban is.
7/10 szántóvető válasza:
2-essel értek egyet,a sérülés helyén rohadni fog.te nyilvánvalóan nem tudod szakszerűen megjavítani tehát vidd szervizbe.
8/10 bithorlo válasza:
Köszi 7-es!
3-as, neked meg csak annyit, hogy minden egy adott helyzettől függ! Szóval köszi, hogy ilyen személyeskedőre vetted a figurát! :)
(ui.: szerintem, nekem több közöm van ehhez szakmailag, mint neked, 3-as!)
9/10 anonim válasza:
Irigyellek, kérdező. Nekem ezen a nyáron negyedszer kapták telibe a jobb tükrömet. Egy élelmiszer bolt mellett lakom, és ott is parkolok. Ez az ára.
10/10 anonim válasza:
Apám Citroenjén új korában, 14 éve keletkezett egy vékony karc az ajtón. Azt mondták, ne csináltassa meg, fölösleges. Semmi rozsda nem keletkezett rajta azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!