Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Frissen felújított motorba...

Frissen felújított motorba milyen olajat öntsek?

Figyelt kérdés

Gyűrűzve lett a motor, hengerfej síkolva, plusz új hidrotőkék, és szelepszárszimeringek.

Lassan túl vagyok vele 1000 km-en. a szerelő azt javasolta, hogy cseréljük le ennyi km után az olajat megint frissre, mert ujonnan összerakott motor.

Akkor mondván hogy úgyis össze kell kopjon am motor, olcsó olajat öntöttunk bele.

Most szeretnék valami jobbat. hátha javul, csendesedik kicsit, mert a hidrotőkéknek van hanga, hiába újak.

Castrol Magnatec 10w 40re, vagy Castrol GTX 10w 40re gondoltam.

Nyitott vagyok minden javaslatra.

NEM szedetem ujra szét a motort, NEM költök rámegint 50 ezret, aztan kitudja hogy csendesebb lesz-e.

megy ameddig megy. nemkérek kioktatásokat a szerelést illetően!

Mondjuk ebből a szempontból mindegy lenne mit öntenék bele, csak abban bízok ha jobb minőségú olajat kap, halkul kicsit a csattogás!

astra f c14NZ

csakis 10w 40 est akarok bele, igazából a márka érdekel, hogy melyik a llegjobb ár értékben.

2015. júl. 30. 19:07
 1/3 Tomcatters ***** válasza:

En Eneos sustinat használok 5w30.. En ezt ajánlom neked ha 10w40 kell :)

[link]

2015. júl. 30. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Tök mindegy milyen márkájú 10W-40-est teszel bele, kivéve a teszkós noname olajokat.
2015. júl. 30. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Shell, Mol, Total stb. jó szokott lenni.
2015. júl. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!