17 éves wok sikerült megszereznem a jogsííít! Igaz csak hétedjére. Mien autót vegyek?
Alapvetően úgy látom, hogy mindenki elolvassa kérdést felmegy benne a pumpa és egyből karistol egy remek választ.
Mindenki a saját ízlése szerint. Ezzel nem is lenne baj, ugyanis ha gyermekem lenne és megtehetném én is vennék neki autót, s ha még azt is megtehetném akkor nem pár százezere forintos suzukit, hanem egy KISEBB de BIZTONSÁGOS Audit vagy bármit aminek normális töréstesztje van. DE nem vennék semmi esetre sem 1.5 literesnél nagyobbat valamint 4 méternél hosszabbat. Több okból sem: javarészt városban nehéz vele parkolni, meg bárhol is... a "platós" autókban is csak ált. egy ember ül néha még kopasz is, aplatón is csak max a quadot vitte. Másrészről nagy motor nagy fogyasztás. Célhoz a kis teljesítményű autó is elvisz főleg a városban. Miért nem lehet felfogni hogy ha eljuthatok valahova EGYEDÜL 4 liter benzinből akkor minek legyen olyan kocsim ami 10 liternél sem áll meg. Városban meg pláne minek a 600 lóerő. Igazán megtanulhatnának már az emberek picit környezettudatosan élni, kicsit kímélni és nem felélni a bolygót ahol lakunk... Miért?
Másrészről meg mert nekem szar volt és a "százhuszas skodában" nőttem fel azért a gyerekemnek is szar legyen?
Ugyanakkor megtanítom majd gyermekemet arra hogy arra verje a nyálát amit magánka köszönhet. Azért mert én egyszer veszek neki autót ne feckázzon vele. Én is mindíg megkérdem az ilyenektől hogy "gondolom sokat izzadt a homlokod mire összekaptad rá a lóvét."
Szóval mindenkinek igaza van de senkinek sem...
Én akkor is legfontosabbnak tartom hogy környezet tudatosan éljünk, próbáljunk meg néha lassítani nézzünk körül és örüljünk az életünknek az egészségünknek már ha van, örüljünk hogy felkelt a nap, hogy zöldelnek a fák. Próbáljunk meg néha kimenni a természetbe, s ne a mozi, TV, számítógép stb. jelentse a kikapcsolódást. Én nem véletlenül költöztem vidékre, s szándékosan nincsen internet sem otthon. Én ismerem a szomszédaimat, ismerem a környezetemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!