Fekete lámpafóliáért megbűntethetnek?
Sok autón látok hátul fekete lámafóliát , én is akarok
Megbüntethetnek ezért? vagy műszakin szólhatnak érte?
Füst fóliáért is szólnának?
Lehet kapni gyárilag sötétített lámpát. Ha észreveszik bünti.
Még a 90es években hónapokig járkáltam lámpalakkal sötétített lámpával, meg sötétített üveggel. Aztán megcsípte a rendöröket valami és 2 hét alatt 3 szor fogtak meg, aztán leszedtem. A lámpába abba kötött bele, hogy amikor a 40 fokban a koradélutáni nap rátüz, nel látni az 5W-os égöt. (az indexet lehetett volna).
Szerintem ez lakk nélkül is így lett volna, de mind1.
Mindenért szólnak, ami nem gyári, vagy nincs hatósági engedély, ami a forgalmiban fel van tüntetve.
Nem tűnt fel, hogy az emberek zöme valamiért nem fóliáz?
Először fekete fóliáról kérdeztél, aztán füst fóliáról. Hívhatod még szürkületi fóliának, esetleg elkeresztelheted kicsikét sötétedő fóliának, vagy aminek akarod, de akkor is szabálytalan a lámpán használni.
Érthető ugye? ;)
Na, az előttem szóló is olyan "visszamaradott" emberke lehet, mint amilyen én vagyok. :)
Szeretek látni előre, oldalra, hátra, sőt, az sem hátrány, ha a többi autós jelzéseit észlelem. Vagyis teljes fénnyel látom az irányjelzőket a féklámpákat.
A fekete fóliát meghagyom másnak, másra..... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!