Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le kéne raknom a jogsit...

Le kéne raknom a jogsit motorra? Élek halok a chopperekért. Egész gyerekkoromban imádtam és most is oda vagyok értük. De a szüleim annyira belém nevelték hogy biztosan megfogok halni ha ráülök egyre h eddig nem tettem le.

Figyelt kérdés
szerintetek is biztosan kinyúvadok? 26 vagyok, kb 4 éves korom óta kerékpározok, országúton is, de eddig még csak el sem estem. na jó egyszer de az gyerekkoromban volt amikor ugrattam. eddig a legnehezebb motor amin ültem az egy 50 es kymco grand dink volt. na az nehéz motor olyan 250 kiló. de simán elvezettem. B-s jogsim már van.
2015. júl. 27. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 9

Megértjük. Igaz, hogy ez nem motor téma, de egyszer harapott arcon egy palota pincsi, azóta felrúgnám őket a Holdra, ha meglátok egyet is.. :D

12 öltéssel varrták össze az arcom...

2015. júl. 27. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:

En 35 elmultam (lany vagyok) mikor kipattant a fejembol hogy meg kene tanulni motorozni. Megfuztem a parom, hogy menjunk suliba. Megcsinaltuk, o par honapra ra beruhazott egy Harley-ra en pedig amikor tehetem (kb 2 havonta) kiberelek egy Vstar 600ast es atmotorozzuk a hetveget. Amikor a Vstar nincs bent, akkor egy 800as mocit adnak oda. A parom HD-javal is mentem tobbszor (1200as) es eddig csak ket dolgot bantam meg igazan:

1. miert nem ELOBB kezdtem el

2. miert nem sporoltam ugyesebben, mert akkor mar en is vehetnek egy motort es nem kene kolcsonzobe jarnom

Az en szuleim se orulnek neki, foleg hogy a batyam fiatal koraban mar kerult emiatt korhazba csonttoressel, de tudjak ok is hogy nem tudnak vissza tartani es ha az van megirva, akkor nem tudod elkerulni.

Ui: kulfoldon lakom, itt masok a fizetesek, mielott vki azt gondolja, valami kotsog ujgazdag magyar vagyok ;)

Szerintem mindenkepp csinald meg!

2015. júl. 28. 01:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Leteni leteheted nyugodtan, ha már egyszer megvan legalább bármikor ott van kéznél.
2015. júl. 28. 05:06
 14/15 Vuk-91 ***** válasza:
Jujj, a szüleid ilyeneket mondanak? Szerintem a szülő, aki elneveli gyermekét a rizikóvállalás bármilyen formájától, nem érdemli meg, hogy bármi hatása legyen rád felnőttként. Csináld meg azt a jogsit, és bizonyítsd be, hogy túl életrevaló vagy az ő világlátásukhoz. Mutass nekik csúnyát, hadd dühöngjenek!
2020. szept. 25. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Vágod, hogy 5 éves a kérdés?
2020. szept. 25. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!