Yamaha R6-osba r125-ös motorját bele lehet szerelni, úgy hogy közúton is közlekedhessek vele?
Milyen engedélyek/vizsgák kellenek (ha egyáltalán megvalósítható)
A válaszokat köszönöm (CSAK HOZZÁÉRTŐK ÉS A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJANAK KÖSZÖNÖM!!!!!!)
Ezen már énis gondolkoztam, de anyagi helyzetemet tekintve nem megvalósítható!:)am is 3 hónap és veszek egy cbr-t :)
am gondolj bele, egy alig 15LE-s motor tudna egy akkora dög vázat, aolyan széles kerekeket hajtani?:S 6.ban 9ezres fordulaton menne 30 at a gép, ha menne:)amugy az yzf 125 ös is igen nagy motor, és hasonlít is az r6 ra! ha meg megtudod engedni magadnak, végy egy r6 ost pályázni, míg meg nem lesz rá a jogsi, addig meg használj egy yzf et:)
Persze.
Pályán nem kell hozzá jogsi.
Vagyis itt kecsón a gokartpályához nem kell, egy nagyobb pályára viszont nem tudom beengednek-e jogsi nélkül.
Én 14 vok de ha vállalnám a felelősséget meg kicsengetem a pályadíjat, akkor simán mehetnék egy ezres gixerrel is akár :)
Pályán használhatod az r6-t anno 15 évesen 600 gixerrel toltam:)
Csak nagyon borsos a pálya bérleti díj tehát csak nagy létszámal éri meg ki bérelni!kakucs ring,euro ring,stb
18F
Én nemértem, hogy miért akarod átrakni a blokkot!
Méretben és szinte mindenben ugyan olyan az r6-os mint az r125!
Szerintem olcsóbban kijösz, ha veszel egy 125-öst!
És balhé sem lehet belőle:)
Az engedély egy dolog, a másik az engedélyeztetés. Az R6 kerék-lánkerék egy dolog, a másik az r125 és a blokk olyan pozícionálása, ami a kislánckereket egyvonalba pattintja a hátsó keréken lévővel, arról nem beszélve, hogy r6 első lánckerék kell / az r6 hátsó kerékhez passzoló r125. Az r6 lánc erősen túlméretezett, ahogy a váz és a kerekek is, utóbbiaknak a gördülési ellenállását is ideértve.
Ha kész, vigyázz, nehogy az első kanyarban highside áldozattá válj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!