Mit jelent a TDI-ben a kék színű I betű?
Figyelt kérdés
a piros színű jelzések mennek, egyedül a kéket nemértem. köszönöm a segítséget előre is2015. júl. 27. 19:21
1/10 anonim válasza:
"Gazdaságos" verzió, ilyet csak a T4-es Transportereken látsz azok közül is csak a 88LE-s 5 hengeres motorral szerelteken. Ugye ez nem egy túlfeszített erőforrás, 2,5 literből jön ki ez a teljesítmény. A normál TDI (mindhárom betű krómozott) az 100LE-s.
2/10 A kérdező kommentje:
értem :) nagy vw fan vagyok de erre ha megnyúznak se tudtam volna rájönni :). ment a zöld kéz
2015. júl. 27. 19:33
3/10 anonim válasza:
szerintem ez a magas olajfogyasztás miatt keletkező kékszínű füst miatt olyan.
4/10 anonim válasza:
A híres német kolto, Pikasso kék korszakána a tiszteletére színezték át pirosról.
5/10 A kérdező kommentje:
3,4 válaszoló, homasitás honda hulye gyerekeket nem kértünk ide.. S&C-n már levagytok oltva veritek itt magatokat.. itt is kis sufnituningos f@ szok lesztek mint ott és csodálkoztok miért utálunk titeket!
de a 4es marha helyében meg elásnám magamat, mert Picasso c-vel nem k-val francia volt.. gyökér.. na mind1 jöhet a lepontozás, de ti meg mehettek nézni tovább a hondás vagyok meg ba szatom magam.hu oldalt biztos van már ilyenetek is
2015. júl. 27. 23:59
6/10 A kérdező kommentje:
költő :D :D
2015. júl. 28. 00:00
7/10 anonim válasza:
Na persze fő az előítélet mentesség... sarcasm. :D
8/10 A kérdező kommentje:
a "Pikassó német költő" után másra nem nagyon tudtam következtetni :D
2015. júl. 28. 09:31
9/10 anonim válasza:
jaj Istenem, ha a hülyeség fájna itt az összes kérdezőnek...
10/10 A kérdező kommentje:
mert te tudtad volna vagy te vagy a VW katalógus?
na mind1 ha így ráérsz menjél játssz kicsit a haverjaiddal mert mindjárt kezdődik a suli
2015. aug. 1. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!