Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik benzinkúton érdemes...

Melyik benzinkúton érdemes tankolni?

Figyelt kérdés
Mol,Eni,OMV,Shell,Lukoil

2015. júl. 26. 18:23
 1/9 Tomcatters ***** válasza:
100%
Ez egy jó kérdés... de én kb 90%-95% Shell... ha nagyom muszaly ,akkor mas ha pl nincs lehetőségem shellnel tankolni :)
2015. júl. 26. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem OMV, Shell, max Agip ha nincs más a közelben. A MOL prémium dízel, olyan mint a Shell alap.
2015. júl. 26. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
OMV a legjobb, meg persze a Shell is, de én az előbbinél tankolok mindig. Sokan mondják, hogy ugyanazt az üzemanyagot árulja mindegyik, ami igaz is, csakhogy az adalékok teljesen másak, és ez rengeteget számit. Sokszor befecskendező cseréket lehetne megúszni azzal, ha mindenütt jó minőségű üzemanyagot árulnának (főleg a gázolajnál számit).
2015. júl. 26. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami épp útba esik, részemről évi 100-120 ezer km-t autózva eddig sosem vettem észre, hogy bármelyik kútnál gond lenne ( dízel ), illetve eddig az elmúlt 25 évben az 5. autómat hajtom, de egyiknek sem volt semmi gond az üzemanyag ellátó rendszerével.
2015. júl. 26. 18:59
 5/9 Evele123 ***** válasza:
72%
Csak egy összehasonlítást írok le. Régi 1.0 Swift auchan-os "budget" 95 benzin 6 liter körül fogyaszt, OMV-s MaxMotion95-nél kb. 4,5 liter, de kevesebb, mint 5 liter, az biztos! A többi kútról nincs infóm, maradtam a labancoknál...
2015. júl. 26. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én AVIA-nál szoktam tankolni, mert az esik útba, de én is kb. annyit megyek, mint a 4. válaszoló, és nekem se volt még különösebb gondom a nagy hálózatok üzemanyagaival. Olyan viszont előfordult, hogy kis vidéki magányos kúton tankoltam az "olcsó" benzinből, mert épp kifogytam, és abból a benzinből az én autóm is egy literrel többet evett, no meg kopogott is a motor.
2015. júl. 26. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

OMV prémium.

Az összes nagyobb kúthálózat gázolaját végigtankoltam már. Az alapot és a prémiumot is. Különbséget egyedül ennél vettem észre, mérhetően kevesebbet kér belőle az autó.

Én csak 30.000-et megyek egy évben a saját autómmal magánhasználattal. A cégesekkel nem tudom mennyit, de lényegtelen mert azokat nálunk kötelező Molnál tankolni. Csak olyan üzemanyagkártyát kapunk hozzá.

2015. júl. 27. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
En egy időben Molnal tankoltam aztán shellnel es érezhetően jobban ment az autó.aztan amikor nmtom shellnel akkor lukoil mert erzesre es fogyasztásra is nekem hasonlit a shellere.:) benzines autorolvan szo
2015. júl. 28. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
ahol olcsóbb
2015. aug. 1. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!