Hány tagú lánc kell az RS50-hez?
Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy DID 420 lánc kell.Csak azt nem tudom hogy hány tagú.2015. júl. 26. 15:12
1/2 anonim válasza:
Nincs használt láncod, amin meg tudod számolni? Nekem van egy endurom, AM6, ahhoz 126 tagú kellett. Próbáld meg azt, hogym, ha nincs láncod, akkor húzz ki egy madzagot az első és a hátsó fogaskerekeket körül véve és hagyj 2-3 centi belógást alul. Aztán mérd le és úgy menj vásárolni. Túl nagyot nem tévedhetsz így, ha nincs ott olyasvalaki, aki tud pontos méretet mondani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,van lánc csak elszakadt és most vettük észre ( rá egy hétre) hogy nem az egész láncot találtam meg csak egy darabját kb 60 szemet
2015. júl. 26. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!