Hogyan kell felkészülni 100 %-an a KRESZ vizsgára?
A képlet egyszerű: tanulni kell.
A tanfolyamon, ha jó az előadó, sok minden szóba kerül, de érdemes mellette egy KRESZ könyvet is figyelmesen átolvasni.
A teszteléssel meg kitűnően mérhető a felkészültségi szint, ahogy már írták is, ha az otthoni tesztek folyamatosan sikeresek, legfeljebb 1-2 hiba csúszik bele, a vizsgán sem tudsz megbukni.
Addig nem szabad vizsgára jelentkezni, amíg az otthoni tesztekbe 70 pont alatti eredmény is becsúszik.
elolvastam úgy 3x a kreszt-t, mint jogaszabályt.
minden órán ott voltam, figyeltem, jegyzeteltem.
úgy 30-40 tesztet csináltam meg, a rontott kérdéseket kiírtam külön lapra.
4 hibapontom volt, de tudtam, hogy ha az ábrán lesz villamos is, akkor tuti rontom, mert erősebb, tehát kresz ide vagy oda, szerintem elsőbbsége van MINDIG :)
A másik hiba pedig egy abszolút egyértelmű kérdés... merre kell az irányjelző kart mozdítani, ha... és kapásból nyomtam, hogy naná, hogy lefelé... de ebben a pillanatban már végig is olvastam a kérdést, hogy jobbra kanyarodásról van szó.
úgy 11 perc volt az egész.
Ez igén szép volt :) Grat !
75/65 pontot kell elérni !
Az elméleti vizsga nagyon laza, a 10 hibapont lehetőség rengeteg.
Ezzel együtt ajánlott megtanulni a szabályokat, mert azok ismerete a vezetés gyakorlásakor, de főleg a forgalmi vizsgán kap igazán jelentőséget.
Egy-egy gyakorlat végrehajtása előtt nagyon rövid idő alatt fel kell mérni, hogy az szabályos-e vagy sem, végre lehet hajtani, vagy keresni kell arra megfelelő helyet..
Ott már nem lesz egy teljes perc gondolkodási idő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!