A legújabb Ford Mondeo-ról vélemények? Van olyan jó pl. presztízs, mint egy újabb generációs 5-ös BMW, A6 vagy E-osztály?
Mert nekem igencsak tetszik, ha lenne 6 millám, csak
ilyent vennék (5 ajt., alapmodell, ebben is van vagy 8 légzsák...), mondjuk én nagyon elfogult vagyok a márkával
kapcsolatban (1400-es, benzines Fusion van a családnak).
Dehogy van olyan presztízse. :) Majd ha az én Suzukimnak.
Most képzelj el egy Mondeo-t, 1 literes, háromhengeres ecoboost motorral.Elképzelted?-röhögj! :)
"Van olyan jó pl. presztízs, mint egy újabb generációs 5-ös BMW, A6 vagy E-osztály?"
Hogy lenne mar, ne hulyeskedj :) Meg egy Passat szinvonalat sem eri el. A Mondeo a kommersz kategoria alja.
Nekem volt 8 evig, az isten mentsen meg tole meg 1x. Pedig nem lett volna rossz auto ha nem romlott volna el allandoan.
Hát szerintem jobban megnézik az új Mondeot, mint egy elfuserált A6-ost. Az új 5-ös Bömös ritka rusnya egy jószág, talán az E-osztály übereli kinézetben.
A presztízs más kérdés, sajnos az lett a sztereotípia, hogy a Mondi cégautó, a fent felsorolt fostalicskák meg luxusautók. Pedig felszereltségben, extrákban már ott van a Ford is, sőt évről évre adja ki az innovációs extrákat.
Én bátran merem ajánlani a Mondeot, mert sokkal jobban néz ki mint azok a fentebbi "luxusautók", ráadásul olcsóbb a fenntartása is.
"Pedig felszereltségben, extrákban már ott van a Ford is,"
Hogy lenne mar, ne rohogtess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!