Hány éves kortól kaphatom meg a jogosítványt autóra?
majd csak jövőre vezethetsz...ha betöltöd a 17!
addig elkezdheted...de vezetni csak jövőre!(a rutint is csak 17)
szal addig mard a kis kocsikázás!
istenem már megint kezdődik.. aki nem ért hozzá az minek szól bele? sok értelmetlen h.lye..
16 és fél éves korodtól leteheted az egészségügyit és a kreszt, amikor betöltötted a 17-et akkor teheted be a seggedet a kocsiba és utánna a többit.. unalmas már hogy 8000x megvan kérdezve és a sok kis b.zi 16 éves nemtud utánnajárni vagy használni a keresőt.. hamég erre se vagy képes mit akarsz 1 kocsival kezdeni?
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy az még mindig jobb, hogy kérdezek, mint ha hülyeségeket beszélnék.
Annyira utálom, hogy mindig vannak ilyen rosszindulatú emberek, akiknek csak a pofájuk nagy.
"Az hülyeség hogy csak a vizsga van 17 évhez kötve.. amíg nem töltöd be a 17-et addig NEM ÜLHETSZ AUTÓBA SE RUTINON SE FORGALOMBAN"
Mit ordibálsz majom? Fáj, hogy hülye vagy hozzá? Én a 17. születésnapomon vizsgáztam, előtte levezettem az órákat, úgyhogy ne akard már jobban tudni kisköcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!