Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány éves kortól kaphatom meg...

Hány éves kortól kaphatom meg a jogosítványt autóra?

Figyelt kérdés
Januárban töltöttem be a 16. életévemet és most szeretnék indulni tanfolyamra. mikor kapnám meg a jogsit és mikortól vezethetek?
2010. márc. 6. 10:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

majd csak jövőre vezethetsz...ha betöltöd a 17!

addig elkezdheted...de vezetni csak jövőre!(a rutint is csak 17)

szal addig mard a kis kocsikázás!

2010. márc. 6. 10:13
 2/11 anonim ***** válasza:
16,5 éves kortól elkezdheted a dolgokat, de vezetni csak 17,5 éves kortól lehet!!!
2010. márc. 6. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

istenem már megint kezdődik.. aki nem ért hozzá az minek szól bele? sok értelmetlen h.lye..

16 és fél éves korodtól leteheted az egészségügyit és a kreszt, amikor betöltötted a 17-et akkor teheted be a seggedet a kocsiba és utánna a többit.. unalmas már hogy 8000x megvan kérdezve és a sok kis b.zi 16 éves nemtud utánnajárni vagy használni a keresőt.. hamég erre se vagy képes mit akarsz 1 kocsival kezdeni?

2010. márc. 6. 13:50
 4/11 anonim ***** válasza:
3. válaszoló egyet értek a felindulásoddal, de te se vagy különb náluk, ugyanis te is rossz információkat adtál. 16,5 évesen jelentkezhetsz tanfolyamra, 16 és 3/4-ed évesen vizsgázhatsz KRESZ-ből, utána már vezethetsz, de a rutinvizsga napjáig be kell tölteni a 17-et. Az elsősegélyt pedig már 13,5 éves kortól lehet csinálni.
2010. márc. 6. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
16.5töl elkezdheted...vezetni is vezethetsz előtte....mármint rutin óraszámod meglehet.de vizsgázni csak akkor lehet ha 17 leszel. január 20án születtél akkor már 20.án vizsgázhatsz is.
2010. márc. 6. 16:36
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amúgy az még mindig jobb, hogy kérdezek, mint ha hülyeségeket beszélnék.

Annyira utálom, hogy mindig vannak ilyen rosszindulatú emberek, akiknek csak a pofájuk nagy.

2010. márc. 6. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Az hülyeség hogy csak a vizsga van 17 évhez kötve.. amíg nem töltöd be a 17-et addig NEM ÜLHETSZ AUTÓBA SE RUTINON SE FORGALOMBAN
2010. márc. 7. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
kérdező: neked még azis hülyeség amit kérdezel.. ennyit rólad
2010. márc. 7. 14:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem magamról kértem véleményt, hanem a kérdésemre választ.
2010. márc. 7. 16:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Az hülyeség hogy csak a vizsga van 17 évhez kötve.. amíg nem töltöd be a 17-et addig NEM ÜLHETSZ AUTÓBA SE RUTINON SE FORGALOMBAN"

Mit ordibálsz majom? Fáj, hogy hülye vagy hozzá? Én a 17. születésnapomon vizsgáztam, előtte levezettem az órákat, úgyhogy ne akard már jobban tudni kisköcsög!

2010. márc. 7. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!