Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Cordoba 2008. Mi lehet a...

Vizéli László kérdése:

Seat Cordoba 2008. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Munkatársam autója nem indul ilyen nagy melegbe, csak 3-4 indítózás után. Van hogy épp beindul majd le is áll. Mér párat ráindítózik és akkor már jár szépen a motor. Azt mondja elpárolog a motorból a benzin (megrögzött hazudozó a csávó). Szerintetek mi okozhatja a problémát? Csupán kíváncsi vagyok.
2015. júl. 22. 18:55
 1/2 joco5582 ***** válasza:

Képtelenség. Ez az autó injektoros, motorba nem is lehet üzemanyag. Sokkal inkább el van koszolódva az alapjárati motor, vagy lambda szonda hiba van, vagy benzinszűrője tömődött el, netalán a benzinnyomás nem megfelelő. És még biztos száz oka lehet :)

Remélem segít

2015. júl. 24. 12:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát mivel megerősítettél abba hogy a benzin nem párolog el a motorból, így mindenképpen segít. Vele szemben nem vagyok jóindulatú, hazudik annyit mint a vízfolyás, ráadásul sóher is. Vigye szerelőhöz. Szimplán csak kíváncsiskodtam hogy ilyen problémát mi okozhat :)
2015. júl. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!