94-es swiftben hol lehet leengedni a fékolajat? Itthon cserélném a fékolajat, azért kérdezem.
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 07:48
1/5 anonim válasza:
Tulajdonképpen sehol...
Ha gondolod, a tartályból leszívsz annyit, amennyilehetséges.
Én így szoktam:
Kerekek le, megnyitni a légtelenítő csavart (rá egy műanyagcső, alul edény amibe folyik) és ki kell a fékpedállal pumpálni.
Amikor a tartályból majdnem kifogy, akkor megy utána, csurig a friss.
A jobb hátsóval, a legmesszebb lévővel célsrű kezdeni.
Egy jótanács: mielőtt nekiállsz, az összes légtelenítő csavart szórd meg csavarlazítóval.
Villáskulccsal nehogy nekiállj megnyitni, jó esélyed van, hogy elnyalja. Még a csillagkulcs is necces. Dugókulcs, ha elég hosszú jó lehet.
Én csak csőkulccsal állok neki, mert volt olyan, hogy anyát kellett rá hegesztenem ott helyben hogy ki tudjam venni.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen.
2015. júl. 21. 10:25
3/5 anonim válasza:
Nem tudod leengedni, de nem is kell, mert akkor lelevegősödik a fékrendszer és az nem jó. Ez nem olyan mint amikor a motorban cserélsz olajat. Vidd el szerelőhöz, mert úgy érzem a kérdésed alapján, hogy ez a művelet erős kihívás lenne a számodra.
4/5 anonim válasza:
Nyugi, szervizben is csak kiszívják a tartályból, és felöntik friss fékfolyadékkal. Ezt egy fecskendővel bárki megtudja csinálni.
5/5 anonim válasza:
Az nem csere ha csak a tartályból szívják ki és ráöntik a másikat mert akkor a csövekben munkahengerekben a régi folyadék marad. Na azt annyira nem egyszerű megcsinálni olyannak aki még nem látta hogy hogy csinálják, és 2 ember kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!