Hány métert bír ugratni egy Suzuki károsodás nélkül?
Figyelt kérdés
Reggelente munkába menet egy szolon keresztul vezet az út ahol van egy pár domb. Hogy egy kicsit feldobjuk a hangulatot elkezdtunk egyre nagyobbakat ugratni a szuszkával. Most kb. 4méternél járunk és úgy 80-nal kell menni hozzá. Tudunk még fejlodni, vagy jobb ha leállunk?2015. júl. 19. 20:02
1/13 anonim válasza:
Hát amennyire én látom egyáltalán nem jó ötlet, mert lehet, hogy nem is érződik vagy látszódik de szépen lassan megy tönkre az alváz, meg a karosszéria. Egyébként az a lényeg, hogy felfelé ne legyen nagy a távolság tehát ne legyen meredek az ugrás, ha 10 centire emelkedik el az nem olyan vészes de jót egyáltalán nem tesz és nem tudhatod meddig bírja a kocsi.
2/13 A kérdező kommentje:
Még van rajta másfél év muszaki és max a bortermésben tehetunk kárt:) Utána úgyis leadom mert csak egy százas volt. Nem akarom javítgatni a kovetkezo vizsgára.
2015. júl. 19. 20:27
3/13 anonim válasza:
Jól teszed , ha leadod . :D
Amugy ha nekem Suzukim lenne én is ütném/vágnám . Szóval ugrass vele ha akarsz . :D
De csak ésszel !! ;)
4/13 anonim válasza:
nekünk 5 fővel sikerült 43 métert ugratni a suzukival.
5/13 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2015. júl. 19. 21:07
6/13 anonim válasza:
kihuzattuk jól a 4.et ~210 nél kezdett emelkedni a kocsi eleje....
7/13 A kérdező kommentje:
210-nél??? Merre van az a szakadék :)
2015. júl. 19. 21:39
8/13 anonim válasza:
Jajj nyári szünet van... :D Értelem a tetőfokára hág.
9/13 anonim válasza:
Ha nem állsz le magadtól, majd az élet leállít, de reméljük, hogy csak magadban teszel kárt, és másban nem!
10/13 anonim válasza:
Hm! neked lovagolni kéne és ott ugrathatnál sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!