Melyik bír el jobban 2 nehéz személyt? Az endúró vagy a sportmotor?
Figyelt kérdés
Volt a barátomnak egy túra endúrója. Mindketten eléggé ducik és nehezek vagyunk. Volt, hogy surpált a hátsó kerék alattunk (alattam). Most vett egy sportomotort. Ninját. Ez rosszabb lesz, vagy jobban fogja bírni?
Nem kell a beszólogatás hogy fogyjunk le stb. Normális válaszokat várok.
2015. júl. 19. 19:30
1/6 anonim válasza:
Egy chopper, az direkt jól áll a dagadtaknak.
2/6 anonim válasza:
Én is erre gondoltam.Meg úgy a menő,hogy fekete atléta,farmer,meg fekete kendő van a fejeteken és napszemcsi.
3/6 A kérdező kommentje:
de most erről a 2 motorról van szó. Mármint hogy jobban elbír-e majd a sport mint az endúró. Nem szoktam nagyon járni vele. Évente 2-3 alkalom.
2015. júl. 19. 21:11
4/6 anonim válasza:
Hát, sportmotoron nagy darab emberek nem nagyon férnek el, főleg hátul nem. Már csak ezért is enduro.
5/6 A kérdező kommentje:
nagy az ülés azzal nem lesz gond, csak hogy a rugó melyiknél erősebb? Szóval hogy le fog-e érni a sárvédő a kerékbe?
2015. júl. 19. 22:22
6/6 anonim válasza:
azt megnézem hogy hogyan tornázod fel magad hátra egy sportmotorra :D Nekem Ducati-m van, barátnőm 181 cm és 62 kg, de neki is elég feltornáznia magát. Jah, hogy most ezt olvasom, eszembe jutott hogy anno az Aprilia RS 125-el is megjártuk Olaszországot két személlyel és nem volt annyira kényelmetlen, mondjuk az életem egyik legmerészebb vállalkozása volt, főleg hogy a csomagokat feladtuk postán előtte a szálloda címére mert az Aprilia-n nem volt hová pakolni. Akkoriban egy 165 centi körüli barátnőm volt, ő ült hátúl, egyszer váltottunk és ő vezetett de én vagy 20 km-t bírtam ki mögötte. Ha ehhez viszonyítjuk hogy egy 125-ös motorral autópályán Olaszországot oda-vissza kétszeméllyel megjártuk, akkor a Ninja-n elkellene hogy férjetek, az már más kérdés hogy nem lesz kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!