Forgalomba helyezés ára?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egy okmányok nélküli de rendszámmal rendelkező motor forgalomba helyezése ?2015. júl. 18. 14:14
1/4 anonim válasza:
"papírjai rendezetlenek"
Vagy okosság vagy bukta.
2/4 anonim válasza:
A kérdés alapján 0 forint.
Ha esetleg kiegészítenéd még néhány adattal, akkor talán lehetne kalkulálni.
Miért nincsenek papírjai, elveszett a forgalmija? Külföldi? Meg van a rendszámhoz tartozó gazdája? STB...
3/4 anonim válasza:
Egy adásvételi szerződés minimum kell az előző gazdájától hogy ő azt jogosan eladta így nem lesz az ügyintézések közepette rátok vágva az hogy valószínű lopott motorról van szó. Ha elvesztek az okmányok ezeket ugye pótolni kell nyilván, forgalmihoz új műszaki vizsga, eredet vizsga stb.. kell. Nem vagyok tisztába a pontos árakkal hogy motornál mi fán teremnek ezek a dolgok de szerintem minimum 30 ezer forint biztos lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Használtautón találtam, csak annyit írnak hogy van rendszáma, de okmányai nincsenek
2015. júl. 18. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!