Egy Simson s51n típúsróll lenne szó. A kereket szeretném felújítani és nem tudom menyibe kerül egy centirozás meg egy küllő pótlás . Menyi lehet? És hol csináltassam?
Szia,
Kerékpárboltban profin meg tudják csinálni. Ha csak küllő kell a szett 36db 6000ft körül van. A fűzés munkadíja kb 3000ft.
Remélem segít
#1: Ha csak kettőről van szó, azt otthon is meg lehet csinálni. Venni kell két új küllőt. Le kell szedni a gumit, a belső védő szalagot, majd befűzni az új küllőt.
Arra kell vigyázni, hogy gyakran a küllő túlér a meghúzott anyán - azaz ki tudja dörzsölni, szórni a gumi belsőt. Éppen ezért ha az ujjaddal végigsimítod és kiáll a vége, akkor kiveszed és reszelsz\vágsz belőle. Mindent lehet mondani, csak azt nem hogy űrtechnika.
Persze tudom, a küllős kereket néha meg kell nézni - nincs-e kilazulva egy-egy anya, esetleg centírozni rajta. De ha erre nincs lehetőség vagy pénz akkor, meg lehet csinálni.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!