MP3 lejátszása gyári rádióval?
Autók hangrendszere általában nem túl jó minőségű, így a kazettás adapter által okozott minőségvesztés már nem fog feltűnni. Sokáig használtam ilyet, de mára már kiment a divatból.
Sokkal jobb, ha veszel szivargyújtóba csatlakoztatható rádiójel adót. Ebbe az egységbe beledugod a pendriveot, beállítasz egy frekvenciát, amire ráhangolod a rádiót és már megy is. Sima rádióhullámot használ, így minőség jó és nem kell mindig MP3 lejátszót tölteni. Mellesleg nem is drága eszköz.
Nagyon sokáig használtam régi autómban MP3 discmant ilyen kazetta adapterrel. Olyan minőséget tol, amilyet az a fejegység valódi kazettából a büdös életben nem hozott volna ki. Ha a magnófej jó jelet kap, akkor az jól szól. A magnók alacsonyabb hangminősége a kazetta hibája volt, nem a fejegységeké.
Persze, egy mp3 játszós fej (noname esetén azért nem mindig) jobbat tol.
De ha minőségi zenét akarsz, úgysem lesz elég egy fejcsere (abból sem akárni), akkor hangszórók, erősítő, normális kábelezés satöbbi-satöbbi... költséghatár a csillagos ég.
Bose hifi van a kocsiban,gyári mélynyomó stb.
Lehet még egyáltalán kapni könnyen ezt a kazetta adaptert?Régen a tescoban is volt,most nem tudom.Csak ugye az új fejegység az nem csak maga a fejegység,hanem még a beépítőkeret meg a nem tudom még milyen kábelek is kellenek+szerelési díj...szerintem így kb egy 20-25E FT os fejegységből lehet könnyen ~40E is nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!