Hátsó lámpa beázás?
Figyelt kérdés
Mit tehetek a beázó és bepárásodó hátsó lámpával?nem akar kiszáradni sem...2015. júl. 15. 20:56
1/6 anonim válasza:
Mégis, szerinted milyen lehetoségek vannak?
2/6 anonim válasza:
Kiszereled, szétszeded, amennyire tudod és kiszárítod. Utána pedig megkeresed, hol ázik be (kéder sarkánál, csatlakozónál szokott leggyakrabban) és valamilyen tömítőanyaggal tömíted. Ha gagyi utángyártottról van szó, akkor meg vagy megszokod, hogy ilyen, vagy valami jobb minőségűre cseréled.
3/6 A kérdező kommentje:
azt sem tudom,hogy kell kiszerelni egy hátsó lámpát...azt láttam hogy a csomagtartót ha felnyitom oldalt hozzá lehet férni a lámpa hátuljához azt hiszem,kicsavartam 4 csavart de még nem akart kijönni a lámpa...
2015. júl. 15. 21:16
4/6 anonim válasza:
Mivel szupertitkos az autód típusa,érdemi segítséget se várj.
Kiszáradni sosem fog,én felhoztam a lakásba,majd rátettem a radiátorra XD
5/6 A kérdező kommentje:
A3 8l,nem gyári lámpa
2015. júl. 16. 08:51
6/6 anonim válasza:
megbas zhatod azt új kell főleg hogy műszakin se engedik át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!