Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AM6-os blokkról vélemény?

AM6-os blokkról vélemény?

Figyelt kérdés
sziasztok valaki meg tudja nekem modnani hogy miylen az am6-os blokk? nem nagyon vagyok otthon ezen a téren és ezért szeretném a segytségeteket kérni amire kiváncsi lennék hogy egy rieju rr50 (szeretnék venni) mennyit eszik iylen blokkal es dellorto 12 karbival valamint mennyi a végsebessége körülbelül és hány lóerős? válaszokat előre is köszönöm

2015. júl. 13. 19:42
 1/2 joco5582 ***** válasza:

Szia, nagyon elterjedt kiforrott motor. Nem is lehet sebességváltós 50-es 2t-motorban mást találni. Ugyanez a blokk van a sport, endúró és supermoto modelljeibe a Riejunak, a Derbinek, az Apriliának, és a többi.

Az erő és a fogyasztás a használat módjától függ. Attól is függ benne vannak-e még a fojtások és stb.

Egy ilyen moci jól beállítva simán tartja a 70et. A végsebességről azért nem írnék, mert egy 120 kilós ember alatt nyilván más lesz mint egy 60kg-os alatt. Az se mindegy, hogy elektronikusan és kipufogóban fojtva van-e.

Normális használat mellett 3 liter fogyasztással lehet számolni. Alkatrész bontott\új\tuning bőségesen van hozzá.

Nem hinném, hogy valaki rosszat tudna mondani róla :)

Remélem segítettem

2015. júl. 14. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm széppen a kifejtett választ.
2015. júl. 15. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!