Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Körülbelül hány hétre kaphatok...

Körülbelül hány hétre kaphatok bűntetést?

Figyelt kérdés
Gyorsan hajtottam az autópályán kb 150-155km/h-val. Én Bp-en lakom és ez Borsod megyébe történt. Ha elkapott a radar, akk kb mikorra várjam a büntetést? Hány hétre az eset után??
2010. márc. 4. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
2 hét, de nem csekket küldenek először, hanem egy kérdőívet, hogy ki vezette a kocsit, és ki az üzembentartó! Meg kell nevezned, ki vezette akkor a kocsit!
2010. márc. 4. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogyis kell megnevezni az üzemben tartót ,tudják, benne van a nyilvántartásukban. Az sem érdekli őket,hogy ki vezette az autót. Van egy táblázat abban le van írva,hogy milyen sebességhez mekkora büntetést kell kiszabniuk ,azt jónapot. Be lehet fizetni. Büntetőpont meg gyorshajtásért már nincs.
2010. márc. 4. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez sokat segíthet.

Beírod hogy mennyivel mentél, meg azt, hogy mennyivel szabadott volna az adott útszakaszon.

Ki is számítottam, olyan 30 ezer Ft-ra számíts.

2010. márc. 4. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Változó,hogy hány hétre rá küldenek levelet, kb 3-ra jött nekem is. A büntit meg innen ki tudod nézni.

[link]

2010. márc. 4. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem volt egy büntim, ami 6 hónapra jött ki...
2010. márc. 5. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!