Megbűntettek gyorshajtásért 40. 000 Ft-al, mint külföldi román állampolgárt. A rendőr azt mondta kitiltanak az országból ha nem fizetem ki 30 napon belül!?
Rossz duma!!! Kamionsofőr vagyok, és fizettem már be csekket a szlovák kollégámnak, aki nem tudott magyarul! De a múlt hónapban egy lengyelnek fizettem be( pontosabban segítettem) egy 160.000-es csekket.
Vagyis: sétálj be, fizesd be, és ennyi.
Nem a duma rossz, ti azt nem értitek, hogy magyarázzátok már el nekem mit, hogyan töltsek akkor ki a csekken!
A rendőr az irányitószámhoz nem irt semmit, csak mellé egy RO-t, akkor ha ugyanúgy kitöltöm, mint a rendőr az okés?
Nem is értem. A postán senki nem fog tőled kérni okmányokat.
Így néz ki egy sárga csekk:
Ugye egy részét előre kitöltötte a rendőr, az adataid helyét meg kitöltöd BÁRMILYEN baromsággal. Ugyanis a rendőrség könyveléskor csak és kizárólag a befizető azonosítót fogja nézni, nem érdekli őket, hogy milyen címet írsz be. Az csak akkor fontos, ha esetleg vissza akarnának valamit utalni - de nyugi, a rendőrség nem akar majd visszautalni semmit :)
Írd rá a neved meg egy fake (magyar) címet oszt' jónapot.
okés megvan :)
köszi utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!