Ezeket a fajta motorokat hogy hívják? (kép)
Sziasztok! Nagyon tetszenek ezek a motorok. Mivel nem tudom elmagyarázni csatolok pár képet ;)
Nagyon oda vagyok értük már egy ideje, de tudom hogy nem szabad kinézetre motort választani, ezért kéne a megnevezése hogy utána járjak milyenek vannak, mennyibe kerülnek, jók-e, mire ajánlják. Szóval nagyon megköszönöm aki leírja ennek a nevét :)
1# vagyok
Ilyen motort láttam a szalonba, amikor vettem az enyémet. Nem ebben a stílusban mozgok, de ez élőben baromi állatul néz ki, egy kis időre el is gondolkoztam, hogy ilyet veszek:D
Sajnos csak a főoldalt nyitja meg a link alapján. Esetleg leírnád a nevét. Éjjel én is erről az oldalról nézegettem és mindegyik álomszép. :) Milyen motort vettél egyébként?
Utolsó miért? :D
7-es: Régebben yamahát nézegettem de valamiért abbamaradt a lelkesedésem értük, de akkor keresek majd onnan is.
8-9-es: igen az tényleg jól néz ki de ami nekem a legjobban tetszik a Vulcan 1700 Voyager
de ennek nagyon nem tetszik az eleje inkább a Vulcan 1700 Nomad-nak az elejeét raknám szívesen rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!