Honda Civic 1996 kilóméter számláló hiba, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy szép nyári napon a kilóméter számlálóm megadta magát és ész nélkül pörögni kezdett, most járok 810 ezernél de szerencsére meg is állt... Mi lehet a baja? Lehet javítani vagy cserélni kell?2015. júl. 9. 23:12
1/5 anonim válasza:
Nagy eséllyel elugrott egy fogaskerék, és másik hengert hajt. :D
Amúgy nem lehetetlen megcisnálni, csak szét kell hozzá szedni a fél műszerfalat sajna.
2/5 anonim válasza:
ez is nem sokára keveset futott civic lesz....XD
3/5 anonim válasza:
Most így belegondolva lehet igazad van, hogy ez a cél, nem igen találkoztam még olyan kilométerszámlálóval ami magától ugrott odébb belül.
4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként 210 ezer kilóméter van benne, nagyon ritkán jártam vele, mert volt céges autóm. Ennyire is fogom visszaállítatni mert ez teljesen elfogadható és látszik az autón is hogy megkímélt!
2015. júl. 10. 17:40
5/5 anonim válasza:
most azt mondod,szerintem csak ~170 lesz benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!