Van olyan 50cc motor amelyik minden terepen végig megy?
Figyelt kérdés
Egy olyan motort keresek ami jól megy az úton, de azt se bánja ha az ember ki megy vele terepre. Hasonló alkatú a Simson S51 hez (mert az is egy jó motor) csak jobb, gyorsabb.2015. júl. 8. 21:08
1/1 anonim válasza:
Például megnézted már, hogy milyen endurok vannak, amiknek krossz motor formája van? Számtalan márkából van, Derbi Senda, Yamaha DT, Motorhispania, Aprilia rx/mx stb. Ezekkel gond nélkül mehetsz terepre is, ha tudod, hogy hányszor kell visszaváltani, miközben felmész egy domboldalon :D. Egyébként meg ... a terepezés mindig komolyabb karbantartást igényel és én annak ellenére nem ajánlom, hogy én csináltam 50-essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!