Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan szoktátok beállítani a...

Hogyan szoktátok beállítani a klíma fújatás irányát?

Figyelt kérdés

A hátsó utasok panaszkodnak, hogy fáznak, míg nekem elől melegem van. Beültem hátra és tényleg így van.

Akár szélvédőre, akár középre és az oldalsó kiömlőkre állítom, szinte az összes hideg hátra kerül.

Mi lenne a megoldás?

2015. júl. 8. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Hátra kell ülni, mese nincs. :)

Komolytalanságot félre téve én a lábamra irányítom 3-as fokozaton a hideget, nekem ez jött be.

2015. júl. 8. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Oldalsók ablakra középsők pedig nagyjából nyak magasságban hátra. A tekerő pedig félig láb, félig felső fújáson. Igaz nálam szinte sose ül senki hátul
2015. júl. 8. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor neked van hátul is befúvód. Nekem csak elől van. Én fagyok meg, a hátul ülők izzadnak.
2015. júl. 8. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Lábra és testre is szoktam, de az hosszú távon nem biztos, hogy jó, ezért ha már kellemes a hőérzetem, akkor átkapcsolom, hogy szélvédőre menjen, és inkább magasabb fokozatra állítom. Szerintem minden esetben menni fog hátra is, és valószínű, hogy ott szorul meg leginkább a hideg. Ilyenkor le kell engedni pár másodpercre az ablakokat, hogy a huzat megforgassa bent a levegőt. Nyilván ennek kiküszöbölésére találták ki a négyzónás klímát komolyabb autókban, ott a hátsó utasok is külön szabályozhatják maguknak a klímát.
2015. júl. 8. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs hátul befújó, csak elöl a műszerfalon. Akkor szerintem megpróbálok a lábra is nyomatni, úgy nem megy annyi hátra.
2015. júl. 8. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!