Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műanyag benzintank ragasztása?

Műanyag benzintank ragasztása?

Figyelt kérdés

Kicsit igénybe vett cucc, fűkasza tartálya, tehát keveréket kell elviselnie, rezgés van, és ő a talp, földön ketyegve pattog is rajta kicsit, meg persze, hogy a forróságban, a tetején kellett repednie.

Keresgéltem, találtam HDPE (nagy sűrűségű polietilén) ragasztására alkalmas cuccot sokfélét, de tapasztalatokat nem annyira lehet olvasni, meg a márkákról is jön hideg-meleg, elég nehéz eldönteni, hogy az adott termék mennyire pöpec. Találtam külön műanyag benzintank ragasztót, ilyen műgyanta alapú gyurmakukac, belül a második komponenssel. Találtam sok kellemes tapasztalatot epokit vagy hasonló kétkomponensű ragasztókkal.

Az ilyenek hogy bírják a hőt? Mennyire válnak be rezgéstűréssel? Van erről valami tapasztalat?

2015. júl. 7. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobban jársz ha meghegesztteted egy hozzáértővel
2015. júl. 7. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra úgy én is rájöttem már évekkel ezelőtt, hogy jobb úgy, csak sajnos rákényszerülök, hogy megtanuljam kezelni a problémákat magam, mert nem tudok minden apróságért jó összegeket fizetni azoknak, akik esetleg olyasmit csinálnak vele, amit nem sokáig kell tanulni.
2015. júl. 7. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Te tudod.

Én inkább hegesztetném és vigyáznék rá. Ki kellene számolni hányszor vered oda és egyik vagy másik megoldás mennyibe kerül hosszútávon. lehet meglepődnél

2015. júl. 8. 07:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem verem oda :) Ilyen jól bírja a meleget, újonnan 8k+posta ki tudja honnan, valószínűleg nincs is már, de ha van, akkor se mostanában küldik átlagos esetben.. Teszek fölé hőtükröt, de előbb a repedést kell gyógyítani.
2015. júl. 8. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Na a Sky márkájú, nagyon kínai zselés pillanatragasztó kegyetlenül jó foltnak bizonyul.
2015. júl. 12. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!