Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 90 fok felé ment kicsivel az...

Jackson666 kérdése:

90 fok felé ment kicsivel az üzemi hőmérséklet ez baj?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy megáltam a vasúti átjárónál pár percre és felment 90 fok felé az üzemi hőmérséklet eddig 85-90 fok között volt aztán bekapcsoltam a levegőfuvokákat 2 esre és mentem 80 90 es tempóval akkor visszament normál 85-90 közé ha lassabban mentem ujra felment 90 re vagy kicsit fölé bekapcsoltam a fűtést lment ujra normálisra mitől lehet ez? A nagy hőség is közrejátszhat? Mert eddig soha nemvolt problema.. amugy hűtőviz félig van a tartályba nem ment le belőle egy kicsit öntöttem rá. De nem eszi a vizet. Ez normális hogy igy ingadozik a hő érséklet? Amugy opel corsa c 1.2 es benzines autórol van szó.
2015. júl. 7. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Aggodalomra semmi ok, álló helyzetben mikor nem hűt a menetszél feljebb kúszhat a hőmérséklet, de mielőtt felforrna a víz be kell kapcsolnia a hűtőventilátornak.
2015. júl. 7. 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Mai 40 fokos kánikulában nem csoda, amúgy semmi gond sincs, akár 100 fok körülre is felmehet a rendszer gond nélkül, tekintve, hogy a hűtőrendszerben túlnyomás van, forrni olyan 110 körül kezdene benne a víz.
2015. júl. 7. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!