Benczebalazs kérdése:
Digitális fordulatszámmérőm sokat mutat, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Simsonra vettem egy digitális fordulatszámmérőt és alapjáraton 2500-at mutat a mutató. Ez mitől lehet? 1000-es kellene lennie.Légyszi segítsetek!!!!2015. júl. 4. 13:53
1/5 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy valóban 2500 az.
2/5 anonim válasza:
Az univerzális digitális fordulatszámmérők általában állíthatóak attól függően, egy fordulatban hány munkaütem van. Simsonnál csak 1, ezért egyhengeres kétütemű vagy kéthengeres négyütemű üzemmódban kell használni. Ha nem univerzális, hanem típushoz gyártott, akkor vagy tényleg percenként 2.500 az alapjáratod, vagy valamit nem úgy forrasztott Ezermester Jóska, ahogy kellett volna.
3/5 A kérdező kommentje:
elfelejtettem odairni hogy 60/4-es a henger
2015. júl. 4. 16:55
4/5 anonim válasza:
mit olyan nehéz elhinni abban, hogy 2500 az alapgáz? 50ccm-es 2 ütem, nyugodtan lehet neki annyi...
vagy akkor vegyél rá eredeti fordulatszámmerőt és kiderül, hogy mennyi az annyi...
5/5 karesz18 válasza:
az sem mindegy hogy a fordulatszám mérőd tilisztorosra vagy megszakítós ra készűlt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!