Mz blokk festése, hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretném lefesteni az mz-n a blokk dekniket, csak nem tudom milyen festéket lenne rá érdemes venni. Légyszi segítsetek.2015. júl. 4. 11:20
1/8 anonim válasza:
Verywell dobozos hőálló fekete, sok hajszálvékony rétegben. Az se baj ha az első 2-3 réteg nem takar. Félóránként lehet egy réteget nyugodtan. Festés előtt letakarítod, hígítóval áttörlöd, és utánna nem fogdosod, csak fested.
2/8 anonim válasza:
Semmit sem érnek a hőálló festékek. Nekem mindet leszedte az olaj, a rozsda, a benzin. Nincs értelme még megvenni se.
3/8 anonim válasza:
Nem azért mert hőálló, hanem mert jó.
4/8 anonim válasza:
nem kell a deknire hőálló festék, nem melegszik az fel 160 fokra, max 40-60-ra arra elég a sima kétkomponensű poliuretános festék is, benzin, olaj nem oldja,(benzintankot festettem vele belülről kb fél éve, és egyelőre semmi baja) és szépen takar, ha meg megköt rendesen, levakarni is van mit aztán, lényeg, hogy tiszta legyen a felület, finoman meg is csiszolhatod előtte
meg ne fessed, hanem pisztollyal fújjad
5/8 anonim válasza:
#4: Kipufogódobra mit javasolsz motoron? Nekem nem jött be a hőálló festék, hiába rozsdátlanítottam előtte, a víz és a rozsda megette teljesen.
6/8 anonim válasza:
A kipufogót cserélni kell, nem kenegetni! :)....
7/8 anonim válasza:
Gyárilag olyanra csinálják, hogy esőben ne vidd ki a motorodat, mert akkor rozsdásodik. Hát kösz, de nekem esőben is mennem kell.
8/8 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget honnan szedted?...Akkor rozsdásodik be, ha megsérül vagy nagyon sok ideig nem képes megszáradni = erősen fülledt, párás helyen van, illetve a só is károsítja. Az Én GYÁRI 1983-as kipufogóm csak 1 csíkban rozsdás, ahol megkarcolta egyszer egy kiálló ág az erdőben. 83 óta pedig télen és nyáron is muszáj volt használnom...DE a sós út után vízzel letöröltem, illetve nyáron sem hagytam rajt a sárpöttyöket amik alatt elkezd rohadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!