Audi a4 2. 0 PDtdi 170 (2006-2007), vagy BMW 320d? (2005-2007) Melyiket érdemesebb megvenni, melyik a jobb autó?
Figyelt kérdés
Talán az Audik jobban felszereltek és olcsóbbak használtan, BMW-ből sok a fapados példány, de autóként nem tudom melyik a jobb, sokan lebeszélnek az Audiról, hogy a BMW sokkal jobb autó. Szerintetek?2015. júl. 3. 13:14
11/18 anonim válasza:
Ezt az A4-et még vezetni is jó, már nem orrnehéz felépítésű. Persze a BMW-t még így is jobb vezetni, kivéve ha quattro-t veszel. Egyébként ahogy írtak nagyjából egyforma jók motorikusan is. Itt inkább szimpátia kérdés, hogy melyiket veszed. Vagy, hogy melyikből találsz jobbat (állapotra).
12/18 anonim válasza:
A4-et, csak összkerékkel és 3.0 V6 TDI-vel vagy 2.0 TFSI-vel. Azok jobb motorok ezeknél.
13/18 anonim válasza:
3er-t meg inkább 30d-vel. Bár nem rossz a 20d se, keveset eszik.
14/18 anonim válasza:
Lényegében BMW-ből is van xdrive, ha kell az összkerék (de nem írta a kérdező sehol, szval valszeg nem kell). Egyébként ha nem ragaszkodsz a kétezreshez, a háromezres tényleg komoly élményforrás a bömösnél :)
16/18 anonim válasza:
Ja, Audiból vehetsz 2005-öset is, mert akkor kezdték a gyártását. Azok jóval olcsóbban megkaphatók a BMW-nél és jobban felszereltek is. Sőt, ha városba kell, 1.6-os motorral 2-ből szép benzines A4-et vehetsz, aminek még a fenntartása is olcsó, mint egy Skodáé.
17/18 anonim válasza:
Azért el lehet közlekedni azzal a motorral főúton is, nekem volt ilyen autóm. Tök normális.
18/18 anonim válasza:
Lehet, csak pályán nagyon erőlködik. Azért egy kétezres dízel sokkal könyebben viszi a kasztnit. A BMW-é meg főleg, talán még erősebb is. Azért írtam, hogy az 1.6 városba való. Am van a 3er-nek is kis benzinese, a 316i.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!