Miért vannak úgy oda a francia autókért, hogy milyen szépek?
szerintem bűn ronda mindegyik, nem értem, hogy hogy merik ezeket úgy reklámozni mintha valami formatervezési bravúr lenne bármelyik is.
Lehet, hogy nkem van elb*szott ízlésem, de szerintem egy szép autó ilyesmi:
Lehet mondani, hogy a szépség szubjektív dolog de én pl még seholse láttam, hogy valakinek citroen plakát lenne a garázsába vagy a szobája falán...
Igaz, hogy bő 10 éves autókról beszélünk, de a Citroen Xsara 2. generációs VTS verzió, vagy ugyanebből a típusból egy sedan változat egyáltalán nem csúnya.
Renault -ból ami szerintem egész jól néz ki az a Fluence, de meg lehet nézni egy Mégane Grand Tour -t is, az is minden, csak nem ronda.
A Picasso szerintem is egy nagy buborék, szépnek egyáltalán nem mondanám, az inkább praktikus.
De ami fontos, hogy ez nem prémium márka, mint egy BMW vagy egy Mercedes, nem is azokkal kell összehasonlítani. Egyébként a BMW -nek is vannak totálisan jellegtelen és semmitmondó modelljei.
"Francia autóban az elektronika a gyenge pont"
Ez nem véletlen, hiszen a németek gyártják bele az elektronikát! Vagy a Siemens az már francia?
:D
De még a Valeo-t is a németek gyártják:
Mikor elolvastam a kérdést már akkor tudtam, hogy megint egy bééééjemvéé fááán fikázza a francia autókat.(szögezzük le nincs francia kocsim és nem is tervezek venni)
Hamarabb vennék "fos" franciát mint, hogy beálljak a nagyképű bimmmeresek közzé. Kár a márkáért de azt tudni kell, hogy ők tűzték ki ezt a célcsoportot, most már egyék meg amit megfőztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!