Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen hibája volt már az...

Ilyen hibája volt már az autótoknak?

Figyelt kérdés

Pár napja egyik reggel egyáltalán nem indult. Az akksi jó, gyújtáskor a műszerfalon minden világít (aminek kell), minden elektromos dolog hibátlanul működik.

Az AC hangját hallani, de utána semmi.

Viszont ha sebességbe téve odébb van gurítva a kocsi, utána hibátlanul "pöccre" indul.

Csak jövő hétre kaptam időpontot az autószerelőhöz, de elég para, hogy bármikor bárhol ott maradhatok.

Viszonylag régi 1991-es autóról van szó.

Riasztó már évekkel ezelőtt ki lett kötve nem az tilt le.

2015. júl. 2. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem is kattan az önindító, akkor esélyes, hogy a bronzkefe kopott el benne, mert azon keresztül záródik a behúzómágnes áramköre. Ha kattan de nem forgat, akkor a behúzó végén lévő kapcsoló adta meg magát.
2015. júl. 2. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Én régebben jártam így,talán Wartburggal ha jól emlékszem,meg kellett lökdösni ide oda,hogy kicsit moccanjon a motor,meg az önindító állása,utána forgatott az indítómotor.

Persze végül ki kellett cserélni azt hiszem a bendixet,vagy az egész önindítót,arra már nem emlékszem...

2015. júl. 2. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Kattanást nem hallottam, úgyhogy akkor esélyes a bronzkefés történet.

2015. júl. 2. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!