Lehet, hogy kuplungcsere lesz?
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.:
Van egy 1.6os 2002-es Steat Cordobám (vwkonszern) és ilyen halk recsegős hang halltszik a motortérből, meg is találtam az okát a kuplungszerkezet.
Ha be van nyomva akkor jó, ha kiengedem üresbe akkor olyan mint ha a kinyomócsapágy összeérne a hajtással. Vannak olyan autók, amik alapból így kell hogy legyen (szerintem ez is) és együtt kell forognia a kettőnek, de van a másik véglet, amikor teljesen szabad és csak sebességbe tevéskor kapcsol össze.
Erre orvosságól rá is állítottam a bowdent, akkor megjavult, most 1 hónap múlva hiába állítgatom akárhova, mindig csikorog fém a fémen, illetve most már elinduláskor is van egy kis recsegő hangja. Nem vészes de engem zavar.
Gyanítom, hogy kuplung szerkezet csere lesz, valaki tudna olcsó megbízható VW-s szerelőt Pest közelében?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!