Nézegettem különböző autókat, japánt, németet, franciát, olaszt. Mégis mindegy melyiket vesszük?
Figyelt kérdés
Mindegyiknél van valami, ami miatt nem merné megvenni az ember, legyen az francia vagy japán autó. Akkor most hogy kell választani hogy jó legyen? Nekem pl. tetszenek Renault Meganok, a ferdehátú 2004 utáni változat, ebből is dízeles ami kéne, de rosszat írnak róla... ugyanez peugeot-val is, ott is mindig elvileg van valami elektromos baja.
Fordok hangosak, olasz autó szűk, japán drága.
Milyet vegyen az ember akkor ha egy típusnál két vélemény is ellentmond egymásnak?
2015. jún. 29. 17:22
11/11 anonim válasza:
nekem egy 2002-es Fiat Stilo-m van, 1.9 JTD (5 ajtós). Sokan lenézik és lesz*arozzák ezt az autót hogy olasz és hogy a Fiat bukott terméke, pedig nem így van. Én vagyok az első gazdája, soha nem hagyott ott, rendszeresen karbantartom, ügyelek rá, nem hajtom szét, olajcsere 9-10 000 km közöt történik csak Selenia olajjal. 400 000 km felett jár már, de hibátlanúl megy. Vehetnék másik autót, de nem akarok, nekem ez tökéletes, hétvégén indulunk vele Rimini-be nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!