Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aktív mélynyomó segítség?

Aktív mélynyomó segítség?

Figyelt kérdés

Autóba szeretnék venni egy mélynyomót. A kérdésem az lenne hogy az aktív mélynyomóba már be van építve az erősítő tehát erősítőt a mélynyomó mellé már nem kell külön venni?

Esetleg ha valaki ismeri ezt az aktív mélynyomót véleményezné?: [link]

2015. jún. 29. 12:27
 1/7 adokveszek1984 válasza:
Igen, az aktív mélynyomó tartalmaz erősítőt, így ahhoz (hacsak a csomag nem tartalmazza, de kétlem) már csak tápkábel biztosítékkal, és rca kábel (hacsak nem magas szintü jellel használod) szükséges. A képen látható cucc biztos nem rossz, de a 20cm-es hangszóró VÉLEMÉNYEM SZERINT picike. 30as az elterjedt. Az én meglátásom szerint 10ezer forint környékén már kapsz szép ládát, ujabb 10ezerért egy viszonylag normális erösitöt, és akkor remeghet a máj :-)
2015. jún. 29. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha mennydörgést akarsz az autóba ahhoz ez kevés,viszont nagyon szépen szól.
2015. jún. 29. 14:13
 3/7 adokveszek1984 válasza:
Én még nem hallgattam meg ezt a tipust, de elözö hozzászólónak igaza lehet ugyanis valóban egymáshoz illeszkedö ládáról, hangszóróról, és erősítőről beszélünk ilyen tipusoknál
2015. jún. 29. 14:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen hogy írtatok. 2001 es Nissan Almerahoz(semmi tuning)keresek mélynyomót. Jelenleg: pioneer mvh 150 ui fejegység, ajtókban gyári hangszórók, kalaptartóban két ovál hangszóró

Ne foglaljon sok helyet, 20-25 e körüli, szépen szóljon.

2015. jún. 29. 16:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Annyi lenne még hogy az alábbi két mélyládát erősítő nélkül nem érdemes berakni? Erősítővel együtt ezek milyen árban lennének?

[link]

[link]

2015. jún. 29. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Erősítő nélkül alig fogod hallani,ráadásul a fejegység végfoka is hamar feladja...

Én a somogyi-féle szubcsővel kezdtem,hozzá egy 500W-os LG erősítő hídbakötve természetesen+a 4 gyári hangszóró,iszonyat nagyot szólt,és az egész kijött 35 ezerből..

2015. jún. 29. 23:19
 7/7 adokveszek1984 válasza:
Tapasztalatom szerint a jbl rendkívül jó hangú hangszórókat gyárt, de erösitö nélkül valóban esélyed sincs csak arra hogy tönkreteszed a fejegységet. Nekem egy (feliratok szerint!!!) 1000w-os 4 csatornás erösítö, és egy raveland bandpass láda 600w van bent, ez már szól szépen, de nekem a bandpass láda nem igazán tetszik, ezért attól már szabadulnék.
2015. jún. 30. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!