Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgara mikor lehet...

Forgalmi vizsgara mikor lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés
Egy baratnomnek azt mondta az oktato hogy 10 gyakorlati oraval elotte kell jelentkezni. De szerintem ez hulyeseg. Nem is hallottam még ilyenről
2015. jún. 28. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség, honnan tudja 10 órával előtte, hogy felkészült a vizsgára? Van akinek elég 30 óra van akinek kell 40 is, mire azt mondja az oktató, hogy érdemes megpróbálni. Én levezettem a kötelezőket, utána vettem még 3 plusz órát, kértünk időpontot, várni kellet a vizsgára 2 hetet, és addig még vettem órákat.
2015. jún. 28. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Akármikor, de kb 2 héttel előtte.

Akár úgy is lehet, hogy a jelentkezés után már nincs is óra... mondjuk annak nem sok értelme van.

De a 2 hét alatt amúgy simán összejön 10 óra, ha átlag heti 2x2 órával számolunk, plusz a vizsga előtti óra és maga a vizsga.

2015. jún. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!