Mi lehet a kopogó hang a motortérből?
Sziasztok,
Van egy 1.6os benzines Seat Cordobám (2002 már a faceliftes) Ma az m0-son kicsit ki akartam kormolni, melegen 40 percnyi csalingozás után, mert még 1x se hajtottam meg.
Kíváncsi voltam mi hol mennyi, meg mennyire akar szétesni.
170et mentem vele kb 1,5 percig meg 1-1 2es 5000ig, 3as 5000ig.
Itthon megállni motorház fel nézegetem megvan-e minden. És mintha hangosabban kicsit csattogósan hang jött volna a motortérből.
Vezérmű és bordásszíj+feszítő 2ezer kilóméterrel ezelőtt cserélve. Olaj szűrők úgyszint
Tanács mi lehet mit kellene elsősorban tennem mielőtt még szerelhöz mennék?
Sok városi tötyörgés után ha kihegyezed egy kicsit,akkor hajlamos meghülyülni kicsit a motor,nem kell aggódj reggel már semmi furcsát nem fogsz tapasztalni.
Gyakrabban meg kell hajtani,hogy a koromréteg eltűnjön a szelepszár szimmeringekről
Akkor szerintem holnap is adok neki egy picit, hagy kormolódjon, meg kap olajadalékot a hidrotőkére. ill. párszáz kilométer után kap még egy egy olajcserét, hátha így a meguzatással meg az adalékkal leszedi a szutykot.
Tény, hogy mikor megvettem az autót minimumon volt az olaj és mikor elkezdtem leengedni, kockákba potyogott ki az olaj... itt is benne volt vagy 25-30 az olajban :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!