Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi senda xtreme motorom...

Derbi senda xtreme motorom miért zúg-búg 5. sebességben?

Figyelt kérdés
1-6-ig hatalmas erő van benne de valamiért az 5. sebesség zúg-búg és nem tudom hogy miért. Mi lehet a baja?

2015. jún. 27. 14:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
szedd szét és nézd meg máshogy nem lehet
2015. jún. 28. 08:03
 2/26 A kérdező kommentje:
de mit szedjek szét a motoron?
2015. jún. 28. 11:39
 3/26 anonim ***** válasza:
a blokkot! hát mit?!
2015. jún. 28. 13:01
 4/26 joco5582 ***** válasza:

Adódik, hogy a váltófogaskerekeinél kopott valami. Talán egyszerűen pl egy hézagológyűrű. De az is lehet a váltó elkopott vagy akad és nem megfelelő pozicoban tartja a fogaskereket.

Ha máskor is jelentkezne, akkor egy csapágycsere még megoldhatná.

Jó ha lesz kéznél egy tökéletes váltó. És addig ne rakjátok össze kompletten míg próba álványon nem próbáljátok ki az összes fokozatot.

Remélem segit

2015. júl. 4. 15:49
 5/26 A kérdező kommentje:
szerintem a hézagolással lesz probléma mert amikor berakom 5.-be és gázt adok akkor van egy kis koppanás szerű hangja de más sebességnél nincs ez a hang. És ez a hang 5.-nél is csak akkor van amikor berakom nem folyamatosan.
2015. júl. 6. 20:09
 6/26 joco5582 ***** válasza:

Elképzelhető. Ha adhatok egy tanácsot, mégiscsak legyen nálad egy bontott váltó. Sokszor belefutottam már hogy, hézagoló gyűrűt nagyon nehéz venni. Főleg, ha nem akarsz rá napokat-heteket várni. Aztán van, hogy fel se tűnik egy-egy alkatrész hiánya, ha nem látsz egyben egy bontottat, vagy nem tudsz rámérni tolómérővel még egy plusz darabra.

Remélem segítettem

2015. júl. 7. 08:18
 7/26 A kérdező kommentje:
Igazából a nyáron így használnám majd a télen szeretném ezt megjavíttatni.
2015. júl. 7. 13:40
 8/26 anonim ***** válasza:
pfff.... édes fiam neked nem való motor majd széthullik a pi csád alatt aztán lesegethetsz
2015. júl. 7. 23:41
 9/26 A kérdező kommentje:
nyáron motorozni szeretnék nem szerelőt játszani ráadásul nem vagyok szerelő szóval ami a szerelőnek 1 nap az nekem 1 hónap... ha meg széthullik akkor legalább meg lesz csinálva hamarabb
2015. júl. 8. 06:07
 10/26 anonim ***** válasza:
ja csak utána lehet akkora kárt csinál hogy kidobhatod az egészet :D
2015. júl. 10. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!