VSzabolcs kérdése:
Hengerfejfúrás autónál mivel jár?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 21:32
1/7 anonim válasza:
Kompresszióvesztéssel vagy a víz- és olajtér összenyílásával. Éppen ezért nem szoktuk furkálni a hengerfejet.
2/7 anonim válasza:
zajjal.
Amugy meg a hengerfejet nem szokas furkalni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nézz utána, hogy mit is akarsz kérdezni.
4/7 anonim válasza:
Mit akartok hengerfejen fúrni?:D
5/7 anonim válasza:
bele fog verni az index a karterbe, és elgörbül a kompresszió. Elgörbült kompressziót egyengetni pedig csak komplett düznicsere után lehet.
6/7 anonim válasza:
Én már szereltem le fúrt hengerfejet, de a fúrás nemtudom mivel járt.
Honda dioban volt simson dugó és körbefúrták az égéstér szélét kb. 13as furóval megsüllyesztve, hogy ne érjen bele a simson dugo.
Vmax kb. 25volt, csoda, hogy beindult olyan alacsony végnyomás volt sűrítéskor.
7/7 A kérdező kommentje:
Teljesítményt akarom növelni és fél füllel valamit a hengerfejjel mondtak, de utána néztem és a "zsugormotor" kell majd alkalmaznom, azért köszönöm a válaszokat.
2015. jún. 28. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!