Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Regisztrációs matrica pótlása?

Regisztrációs matrica pótlása?

Figyelt kérdés
Megrepedt az autóm szélvédője, jövő héten cserélik. A rendszámtábla regisztrációs matricája ugye rajta van. Ilyet lehet kérni valahol, vagy le kell szednem a szélvédőről? Ha leszedem, azt utána át tudom ragasztani az újra?
2015. jún. 26. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Állítólag vannak, akik ügyesen le tudják szedni, s át tudják ragasztani az újra.

Néhány éve én is hasonlóan jártam -az előző tulaj cserélt szélvédőt, s én matrica nélkül vettem.

Rendőr megállított, "olcsón" megúsztam, már nem emlékszem, hogy vizsgáztatnom kellett, vagy csak új rendszámot kérnem. Járj utána.

Ha lehet, próbáld átragasztatni. -Nem könnyű sérülésmentesen leszedni, s megfelelő ragasztót találni hozzá.

2015. jún. 26. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha a szerelő nem vágja rá csuklóból, hogy természetesen átrakja, akkor keress mást.

Egy hajszárítószerű cuccal megmelegítik és lejön, majd felrakják az újra sértetlenül és már kész is. (Lehet kennek rá valami anyagot mellé, erre már nem emlékszem, de a lényeg, hogy aki ért hozzá az teljesen magától értetődően átrakja szerelés közben, kb fél perces művelet)

2015. jún. 26. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy ki rakja át, mindig megsérül, legalábbis én még nem láttam olyant ami nem sérült meg átrakás közben. Igaz nem szól érte a rendőr, de ha beviszed az okmányirodába a leszedett matricát, akkor 3500 Ft ellenében pár nap alatt legyártják az újat.
2015. jún. 26. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Benedict, akkor szívesen látlak vendégül erre az élményre:)

Az enyémet sérülés nélkül rakták a szemem előtt;)

Második vagyok

2015. jún. 26. 15:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is abban bízom, hogy a szerelő átrakja majd, csak erről nem beszéltünk a telefonban.

2015. jún. 26. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:

#2-4:

No és a széle se ilyen?

[link]

Kötözködősebb rendőr ha mást nem talál, ilyenért már megfingathat. Persze a többség tojik rá, de az esély meg van.

2015. jún. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!